eloket marching
feed

Welkom


Welkom bij Aktivia. Op deze website vindt u alle informatie over de grootste Vlaamse wandelsportfederatie.
Zin om te gaan wandelen? Voor het volledige aanbod van wandelevenementen kan u terecht op www.marching.be.

Nuttige informatie


GEZOND OP STAP

GEZOND OP STAPJe hebt het misschien al gemerkt: het laatste nummer van Gezond op Stap viel begin november niet bij je in de bus. De publicatiedatum werd naar later verschoven en je mag het tijdschrift nu begin december verwachten, samen met extra info over de nieuwe wandelfederatie Wandelsport Vlaanderen vzw. Met dank voor je begrip!Samenwerking Outdoorjackets.be

AKTIVIA vzw kondigt met plezier de samenwerking aan met Outdoorjackets.be . Outdoorjackets.be staat voor de verkoop van het hoog gequoteerd merk Regatta Great Outdoor. Het productgamma van Outdoorjackets.be is zeer uitgebreid en staat garant voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Outdoorjackets.be focust op SUPER waterdichte kledij. Voortaan zijn de Outdoorjackets.be verkoopwagens aan te treffen op menig wandelorganisatie in Vlaanderen in het weekend, maar evenzeer tijdens de week.


In het ruime assortiment treft u niet enkel de 20.000mm waterproof shelljackets, sinds kort maken wandelbroeken, -sokken, -veters, -ademende T-shirts, -stokken enz... ook deel uit van deze mooie betaalbare collectie. De standplaatsen en (alle andere info) leest u op www.outdoorjackets.be en binnenkort ook op www.marching.be

De wandelclubs die graag de standwagen ontvangen op hun wandeling en op die manier bij hun organisatie meer wandelaars willen aantrekken, sturen hun aanvraag door via het contactformulier op de site. Robert Somers zal dan snel contact opnemen met U om de planning te bespreken.


Samenwerking gps4rent

AKTIVIA vzw kondigt met plezier de samenwerking aan met gps4rent. Met deze samenwerking hopen we onze clubs en de wandelaars bij te staan en op weg te helpen in het gebruik van een GPS-toestel tijdens het wandelen. gps4rent zal ons bij staan tijdens opleidingen die we geven rond GPS-gebruik en geeft bovendien mooie kortingen op de huur en aankoop van GPS-toestellen.

Wat doet gps4rent?

* Zij zijn actief in het verhuren en verkopen van GPS-toestellen: voor wandelaars, fietsers, geocachers, offroad acties, auto, skiërs, enz.
* Officiële dealer van Garmin en Mio
* Zij geven ondersteuning wandelclubs bij het opzetten van GPS-wandelingen, actief aanwezig op de wandeldag zelf, verhuur , support, workshops, begeleiding, enz.
* Inrichten van Cursussen en trainingen, workshops, binnen en buiten.(theorie en praktijk)

Wat zijn de voordelen voor AKTIVIA-leden?

* Voordelen voor de leden bij aankoop van GPS-toestellen - zie www.gps4rent.be
* Leden krijgen korting op het huren van een GPS-toestel (10% korting)
* Leden krijgen korting wanneer ze deelnemen aan onze GPS-cursussen, tot € 10

De Aktivia-verzekeringen

Nogal wat clubbestuurders stellen zich vragen omtrent onze verzekeringspolissen. Ethias bundelde voor ons alle polissen in een overzichtelijk document dat elke club begin 2011 ontving.
Alle polissen zijn ook terug te vinden op ons nieuwe e-loket voor clubbestuurders.
Tijdens enkele infosessies gaf Bart Hannes van Ethias toelichting voor al wie meer duidelijkheid wou omtrent onze onderschreven polissen.

De uiterst interessante presentatie die Bart Hannes van Ethias geeft tijdens deze info-avonden vind je hier.


Seniorensportdagen

Aktivia organiseert op regelmatige basis wandelactiviteiten tijdens seniorensportdagen met onder andere een initiatie GPS-wandelen.

Wenst u als sportdienst of wandelvereniging eveneens dergelijke activiteit te organiseren, neem gerust vrijblijvend contact op voor verdere info met de sporttechnische cel van AKTIVIA via tel. 050/40.51.45 of via e-mail sport@aktivia.be.


Online trainingWil je aan je conditie werken, maar je weet niet goed hoe het moet? Wil je dit jaar deelnemen aan een 100 km-tocht, maar weet je niet hoe je er moet aan beginnen? Wil je dat overtollig gewicht kwijt te raken? Lees hier de oplossing


Wandelportaal Aktivia reizen Wandelshop Gezond op stap Wandelgazette Marching Aktivia vzw wandelbeurs Berghen ethias Aktivia webwinkel